Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 38, част 4



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 38, част 4
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1648

Оценките на Нина от Hell's Kitchen в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епзод 38, сезон 12

Излъчен на 21.02.2019

Четвърта част

Готви Нина от Hell's Kitchen

Домакинята наготви с любов, разбиране и много фантазия източноазиатски ястия. Но атмосферата, в която посрещна гостите, буквално ги стресна. В неотворилия още ресторант течеше ремонт, чиниите бяха напрашени от мазилката, бе студено, а от тавана падаше прах и дори цели парчета. Двете салати се оказаха прекалено странни, а супата рамен, макар много красива, пак не успя да грабне сърцата. Нина разказа за цялата неприазън, с която се е сблъскала в обществото след напускането на Hell's Kitchen и сподели за злини и неволи, които са се случили. Въпреки това заяви, че не съжалява за отношението си в къщата.

Японският омлет, предвиден за второ предястие, предизвиква още спомени от риалитито, но вкусът му няма общо с познатите типове бъркани яйца. За някои дори е прекалено сладък. Основното - телешко по монголски, е прекалено люто според гостите. Всички са изненадани, че Нина, която не яде пикантна храна, си го хапва без проблем. Обстановката става тягостна. Разговорите секват и тишина обзема хладното място. Тогава идва изненадата.

Нина се обажда по телефона на Гичка и компанията се чува с колоритната готвачка точно преди да роди. Какъв пол е детето и как ще се казва - гледайте признанията на Гичето в тази част. Усмивките се връщат по лицата на гостите, но това не вдига много предвидените оценки.

Десертът потриса с комбинацията, която Дани коментира особено остро - пържен сладолед с гарнитура от ориз със соев сос. И докато предястията бяха прекалено сладки, то десертът е малко по-солен от необходимото. Време е за гласуване. Колко точки взима скандалната Нина - гледайте сега.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта