Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 31, част 1



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 31, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2967

Актьорът Наум Шопов пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Наум Шопов

Излъчен на 12.02.2019

Първа част

Тази седмица кухнята на Черешката ще се напълни с агенти под прикритие: - видната журналистка, маскирана зад още по-видния си глас - Ива Дойчинова; лекарят, маскиран като актьор и актьорът, маскиран като лекар - Наум Шопов; поппевицата, маскирана като общински съветник - Йоанна Драгнева; дъщерята на Джаро, маскирана като добро момиче от театъра - Йонна Темелкова и музикантът, маскиран като немски диско вокал - Явор Русинов. И всички те под строгия поглед, иначе маскиран зад благата усмивка на Шеф Иван Манчев.

Наум заявява, че ще готви с годеницата си Теа, а малко по-късно става ясно, че като цяло актьорът - лекар не диша без Теа. Дамата на сърцето му е направила списък за пазаруване, двамата си разделят задачите на пазара на Красно село и всеки хуква по своята част. Домакинът купува сьомга за Ива, която не яде месо, взима кайма за лазанята и карфиол за блатовете. През това време Теа пазарува плодове и зеленчуци, а после влюбената двойка се отдава на готвене.

За начало правят соден хляб от лимец с добавки от семена. Следва разядка от книгата на Шеф Манчев - "Мечти и кошмари". За нея се рендосват сварени моркови и се смесват с намачкан чесън, цедено кисело мляко и натрошено сирене.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта