Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 20, част 1



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 20, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1551

Луиза Григорова - Макариев пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Луиза Григорова - Макариев

Излъчен на 28.01.2019

Първа част

Тази седмица актьорската гилдия слиза от сцената и влиза в кухнята. Под светлините на абсорбатора застават: актрисата, която живя в Стъклен дом - Луиза Григорова - Макариев; актрисата, която знае, че най-големият театър е Малък градски театър Зад канала - Весела Бабинова; актрисата, която иска да шие костюмите на актрисите - Мира Бояджиева; човекът, който седи зад камерите - режисьорът Мартин Макариев и човекът, който озвучава целия филм, първата китара на Д2 - Митко Кърнев. И за цялостното изпълнение ще се грижи отново Шеф Иван Манчев.

Завесата се дърпа и театрално-кулинарната седмица открива Луиза Григорова - Макариев. Изборът на продукти за вечерята се оказва като избор на апартамент, затова младата актриса яхва колата и започва да обикаля в малки изпитани магазинчета, като предварително си е наумила откъде какво да купи. Така пътешествието скача от вегетарианския магазин в магазина за месо, а после и към БИО плод и зеленчука. С пълен багажник домакинята на днешната вечеря се отправя към кухнята, като предварително заявява менюто си:

1. Няколко предястия - хапки от ементал с грозде; хапки от меки сирена с коричка от ядки и сушени кайсии и брускети с пастет от яребица и конфитюр.

2. Салата от кореноплодни зеленчуци.

3. Семейното основно - мариновани свински пържоли, печени на йенска тенджера с добавки от гъби и сирена и гарнитура от печени картофи.

4. Татковият сладкиш с ябълки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта