Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 20, част 4



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 20, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1375

Оценките на Луиза Григорова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 20, сезон 12

Излъчен на 28.01.2019

Четвърта част

В кухнята с Луиза Григорова - Макариев

Първата домакиня в артистичната седмица - Луиза Григорова - Макариев предвиди меню, включващо модерни продукти и семейни традиции. Към топките с микс от сирена и коричка от сушени плодове, пресни билки и ядки, тя поднесе някои от най-традиционните за фамилията си храни, сервирани на трапезата по пазници. Не се притесни да комбинира пастет от яребици с плодово сладко и жълто сирене с грозде, но същевременно заложи на основно по рецепта на баба си.

Първата лоша шега ѝ изигра идеята да направи малко количество предястия, за да има място в стомасите за основното. Втора грешка се оказа идеята за комбиниране на свинско месо със сирена. Но недостатъците в ястията според едни, бяха определни като плюсове от други гости. Въпреки неимоверното старание и желание, домакинята не успя да угоди на всички едновременно. Десертът пък предаде тотално актрисата заради спукана тава.

Изненадата бе под формата на подарък - латерна, която обединява творчеството на всеки един от гостите в артистична симбиоза. Колко точки получи за огромния си труд в готвенето Луиза Григорова - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта