Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 9, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 9, част 3
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1476

Оценките на Ангел Ковачев в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Ангел Ковачев

Трета част

Излъчен на 25.01.2018

В първата част на предаването станахме свидетели на общия труд на домакина и неговата приятелка Дорина, от който се появи зелева салата с моркови, краставица и майонеза, последва ордьовър от кладница с масло, забърка се любимото семейно основно от свински хапки в бирен сос, запечени с ориз и тиквички и се завърши с крем с плодове.

Във втората част разбрахме защо светският репортер Антон Стефанов заключи уста. След като обяви неподозирана дори и за потенциелните младоженци сватба, той си хапна вкусно и замлъкна. Оказа се, че устата му може да бъде отключена с целувка - чия беше тя - гледайте в предаването. От вечерята ще разберете кой какво мисли за любовта и страстта, къде са идеалите на човешкото привличане и колко весела може да бъде една вечеря.

Сега идва ред на забавния финал - десерт, изненада и оценки. Въпреки че слакият завършек на кулинарната сага не изисква особено усилия за направата си, беше високо оценен като един от любимите десерти на всички. Изненадата се оказа неизненадваща, но мила и трогателна. А оценките - тях ще разберете, ако изгледате краткия финал на една весела и апетитна вечеря.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта