Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 9, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 9, част 1
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 2182

Певецът Ангел Ковачев готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на Тортата с Ангел Ковачев

Първа част

Излъчен на 25.01.2018

Тази седмица отново имаме 5 звезди в кухнята и очакваме от тях хляб и зрелища. В най-вкусното шоу се забъркват: жената, която е имала шест първи брачни нощи, актрисата, която избра България пред Америка - Ирен Кривошиева; певицата, която изгря едва на 11 години и продължава да блести и досега - Дивна; момичето, в чиито талант имаме вяра, певицата, а отскоро и актриса - Вяра Атова; журналистът, който свети на всяко светско събитие, душеприказчикът на звездите - Антон Стефанов; и момчето, което пое към музикалния връх в дует, но реши да продължи соло, мултиталантливият Ангел Ковачев. А дали всичко ще върви по ноти, ще следи диригентът на шоуто - Шеф Иван Манчев.

Днес сме на вечеря в Дворецът на щастливите хора, където цари арт атмосфера. Домакинът Ангел обяснява, че няма възможност да посрещне гости в личния си апартамент, защото безпорядъкът е огромен. Подреденост виждаме в неговото пазаруване, докато не се оказва, че един от основните продукти не може да бъде намерен. Как спасява Ангел ситуацията - гледайте в тази част.

В нея ще видите също и приятелката на Ангел Ковачев - Дорина, която се оказва стабилна опора и в живота, и в кухнята. С малко помощ от възлюбената домакинът успява да спретне една зелева салата с моркови и краставици с млечно-майонезен сос, прави вкусно предястие от кладница в масло, готви любимото си основно - ориз с тиквички и хапки свинско месо в бира и завършва с мъжки десерт - лесен и вкусен - крем с плодове.

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта