Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 18, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 18, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2052

Оценките на Алекс и Валди в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Алекс и Влади

Трета част

Излъчен на 07.02.2018

В първата част се насладихме на кулинарния дует на близначките Алекс и Влади. А той беше - ту дует, ту дуел, защото четирите ръце предимно си помагаха, но имаше и препирни за повече цвят в новата и неползвана кухня на новия апартамент на Алекс. С общи песни и добро настроение, но и с повишаване на тона еднояйчните домакини успяха да наготвят българското си меню. А то включваше Шопска разядка от намачкано сирене, смесено с крема сирене, люто чушле, наситнена краставичка и сушени домати, поднесена с хрупкави хлебчета. На следващ етап дойде салатата - нещо странно, което не пожъна особен успех - пълнени чушки с боб, магданоз и варени яйца, поднесени с домати и бяло сирене. За предястие пеещото дуо сервира печени гъби с пастет и кашкавал. А за основно сготви мусака. Десертът бе красив, лесен и много тежък - забулен шоколад с банани в бутертесто, поднесен с кашу.

Втората част започнахме с добро настроение и усмивки докато не се появи болезнен въпрос, който предизвика фонтан от сълзи у домакините. И оттам - всичко тръгна надолу. За тяхно нещастие се появиха критики и в направата и вкуса на храната. Постепенно красивата пътека, по която бяха поели близначките, започна да се осейва с тръни.

Сега е време за изненадата, но за неволя, и в нея се оказва, че има неприятна грешка. Втората изненада поне успява да предизвика търсения ефект. Как обаче са си прекарали гостите и колко точки ще получи еднояйчната комбина - гледайте в тази част.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта