Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 18, част 2



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 18, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3007

Близначките Алекс и Влади посрещат гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Алекс и Влади

Втора част

Излъчен на 07.02.2018

В първата част влязохме в новия апартамент на Алекс, където обзавеждането бе приключило вчера с купуването на фурна специално за предаването. Насладихме се на песни и препирни по време на готвенето, защото където има синхрон, там има шанс да се появи и дисонанс. Домакините се трудеха усърдно, помагаха си много, пееха и чат-пат се впускаха в спорове, но успяха да приготвят всичко, което са си наумили. Сега се чува и входният звънец.

Гостите са очаровани от стилния, просторен и обзаведен с вкус апартамент на Алекс. Харесва им идеята, че две така млади и модерни момичета са се решили да сготвят българска кухня с типични родни продукти. Всичко започва добре, докато Вальо Михов нанася тежък удар по една от най-болезнените теми за домакините. Рукват сълзи, а векторът на настроението стремглаво завива надолу. Защо близначките ядат от една чиния и какво ги разстрои така силно - гледайте в тази част. От нея ще разберете и как компанията прие странното българско меню и къде бяха основните кулинарни грешки на еднояйчните домакини. А ето и с какво нагостиха черешковците:

1. Шопска разядка за уелкъм - намачкано бяло сирене, смесено с крема сирене, овкусено със самардала и обогатено с наситнени люти чушлета, краставица, сушени домати, пресен лук и свежи подправки.

2. Странна салата от пълнени печени червени чушки с боб, магданоз и варени яйца, поденсена в компанията на домати и натрошено бяло сирене.

3. Пълнени гъби с пастет и кашкавал.

4. Опит за традициннна българска мусака в плитка тава.

5. Вплетен шоколад в бутертесто с банани и кашу.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта