Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 28, част 3



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 28, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1776

Продуцентът Борко Чучков посреща гости в Черешката на тортата в Древен Рим.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Борко Чучков

Излъчен на 05.07.2018

Трета част

След като домакинът на днешната вечеря - продуцентът, сценарист и какво ли още не Борко Чучков поръча продукти за готвене с доставка и спретна храната в полеви условия насред киноцентъра в Бояна, сега очаква компанията, за да я въведе в атмосферата на Древен Рим.

След като се разхожда в импровизиран Ню Йорк и Лондон, компанията най-накрая стига до Колизеума, където ги очаква уелкъм дринк от аперол с плодове. После се настаняват в старинна италианска сграда и започват да похапват пукани люти чушлета с хлебче, маслинова паста и филийки с масло и аншоа. Никой не е очаквал от Борко да сготви толкова предястия... но... Тепърва идва салатата и резените пъпеш с два вида прошуто - крудо и кото. Гостите са очаровани.

Още по-голямо въодушевление настъпва, когато домакинът ги оставя, за да сготви пастата на момента. Той прави спагети със запържени с чесън и бяло вино скариди, добавка от домат и ароматни подправки. Компанията копнее за точно такова ястие. А после виждаме и началото на изненадата - Професор Виктор Чучков е подготвил музикален портрет за всеки от гостите и ще му го изсвири.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта