Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 28, част 1



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 28, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1531

Продуцентът Борко Чучков пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Борко Чучков

Излъчен на 05.07.2018

Първа част

Тази седмица гладни няма да останат: най-задълбоченият журналист и най-сериозният актьор - Павел Владимиров; най-красивата усмивка на българската музика - младата майка Мария Илиева; талисманът на Световното първенство по художествена гимнастика - златното момиче Радина Филипова; доказателството, че талантът се предава генетично - певецът, актьор и продуцент - Борко Чучков; някои не могат с НАТФИЗ, но други могат и без НАТФИЗ - актрисата по случайност - Елен Карабойчева. А звездите ще виждат звезди посред бял ден благодарение на Шеф Иван Манчев.

Домакин тази вечер е продуцентът, сценарист, певец и бохем Борко Чучков, който ще готви италианска тематична вечеря и за по-автентично ще посрещне гостите си в Древен Рим. Разбираме, че няма да летим до Италия, а ще се паркираме в киноцентъра в Бояна, където декорите ще изпълняват уникалната роля, да пренесат гостите на място с хилядолетна история.

Вечерята ще съдържа предястия от пъпеш с прошуто, маслинова паста и филийки с аншоа. Едни люти пукани чушлета ще нарушат класиката. Очаква ни още салата, паста с морски дарове за основно и маскарпоне за десерт. После се разхождаме из киноцентъра, за да се потопим в очарованието му. Пазаруваме набързо и готвенето започва с чушлетата.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта