Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 23, част 1



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 23, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3237

Актрисата Силвия Петкова пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата със Силвия Петкова

Излъчен на 28.06.2018

Първа част

Тази седмица ще се спукаме от ядене, ще се скъсаме от смях и ще се разплачем от щастие. Програмата включва: жената, която не може без публика, но и публиката не може без нея - актрисата Силвия Петкова; надеждата за българската музика - младата певица Нора Караиванова; човекът, който доскоро натискаше клавишите на Д2 - музикантът Краси Тодоров; човекът, който може да разсмее и тухлена стена - актьорът Ники Станоев и красивата страна на спорта - водещата на спортните новини Вили Асенова. А изпълненията отново ще следи критик No 1 на републиката - Шеф Иван Манчев.

Тази вечер сме на гости в дома на ексцентричната и чаровна актриса от Театър София Сиси Петкова. Тя ни запознава с дома и сърцето си - нейният мъж Зоран и бебето им. А след това отива директно в БИО магазина и купува това-онова. През цялото време домакинята е притеснена, че не умее да готви и гостите могат да останат гладни. Още щом завръзва престилката, проличава, че празни стомаси няма да има. Гледаме и се чудим как една жена, която твърди, че няма никакъв опит в кухнята прави уникална българска питка - с пресято брашно, шупнала мая, много масло, яйца и мляко. А после я оформя на уникални завъртулки. Това е питката на нейната баба Силва.

После уважаваме и баба Мария като правим нейната бисквитена торта от напоени бисквити в сок от ананас, заляти с крем от нишесте и мляко и украсени с рендосан шоколад и кокосови стърготини. Май-май Силвето поназнайва това-онова за кулинарията.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
5
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта