Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 12, част 3



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 12, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1762

Рапърът Бобо посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Бобо

Излъчен на 13.06.2018

Трета част

След като домакинът Бобо разказа, че умее да готви, защото дълго време му се е налагало да го прави, успя и да покаже на какво е способен. Рапърът с африкански корени дори си спечели от Иван Манчев прозвището шеф, защото определено бе на ниво по време на направата на вечерята.

Сега гостите идват в дома на негови близки, където Бобо ги посреща пищно и от душа. Менюто изненадва гостите и започват залози какво ще се яде. Разговорите отиват към вечната тема за любовта и еротиката в дългите връзки. За момент домакинът си изпуска нервите, но много бързо се взима в ръце и поднася извинения. Салатата от свежи листа с бейби доматки е идеална, въпреки че Бобо забравя, че е приготвил и печено патешко към нея. Сервира го после, но пак остатците от зеленчуци замазват положението.

Бобената крем супа, гарнирана с чоризо и чушки също се харесва на гостите, но Мис Плеймейт Джулана Гани обяснява, че не яде боб и се дърпа от колектива. На финала на тази част Бобо пее "Йовано, Йованке", за да покаже как се разгръща гласът му в различна музика от рап. Компанията бързо забравя моментното избухване на домакина и всички се забавлават заедно над храната и разговорите.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта