Регистрация

Черешката на тортата, сезон 10, епизод 22, част 4



Черешката на тортата, сезон 10, епизод 22, част 4
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 4467

Свадата при домакинството на Люси Иларионов в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Люси Иларионов

Четвърта част

Излъчен на 13.02.2018

Миналата вечеря бе дебютна за компанията тази седмица, а нещастен домакин в първата сбирка се оказа танцьорът Алфредо Торес. Без да е виновен с нищо и да е провокирал каквито и да е отношния в компанията, Алфердо се наложи да бъде арбитър между низките спорове на две смятащи себе си за ВИП персони - коафьорът на звездите Валентин Кулагин и новата Мис Плеймейт Нора Недкова. Вечерята завърши с чупене на чаши, замерване с храна и разливане на сангрия.

Днешният домакин Люси Иларионов реши да предпази гостите си от грозни свади, като вземе само една бутилка вино и остави звездите да пийват прасно изцедена лимонада. Тактиката не пожъна успех. Още с влизането Вальо и Нора вече се караха. Въпреки старанията на Люси да поеме арбитража в спора и да успокои страстите, ефект нямаше. Дрезгите взимаха превес над вкуса на храната и опитите за нормални разговори.

По незнайна за екипа на kulinarno.bg причина, завършекът на вечерта, различно от всички останали предавания досега, не е публикуван за споделяне. Затова можете да гледате на нашата страница финалния скандал на звездите и разочарованието на Люси от спорещата двойка. А ние ще ви ракажем останалите 4 минути, спестени от редактора, но излъчени на малкия екран.

Изненадата на вечерта, обявена в американски стил, е езда на изкуствен бик. Танцьорът Алфредо споделя, че има проблеми с гърба и въпреки голямото желание, няма как да се пробва в забавната надпревара. Нора крещи и иска да слезе, като на финала успява да се изхлузи от изкуственото животно с много писъци. Боряна се забавлява истински. А Вальо определя себе си за победител, защото по негови думи е издържал най-дълго време върху гърба на бика. Идва време и за оценки - а ето и какви са те:

Нора дава на Люси 8 точки, Алфредо го награждава също с 8 точки, Боряна е максимално доволна и дава пълния брой 10 точки, а Валентин си взима 1 точка и оставя 9 отворени пръста. Така Люси повежда седмичното класиране с 35 точки.

Утре ни очаква домакинството на Валентин Кулагин, което обещава да е садистично и екстремно. А ние обещаваме да го споделим с вас.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта