Регистрация

Черешката на тортата, сезон 10, епизод 22, част 2



Черешката на тортата, сезон 10, епизод 22, част 2
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 4702

Люси готви американска храна в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Люси Иларионов

Втора част

Излъчен на 13.02.2018

Изминалата вечер под домакинството на Алфредо Торес предизвика особени пртеснения в днешната звезда на вечерта - Люси Иларионов. Двама от гостите - Мис Плеймейт Нора Недкова и стилистът на звездите - екстравагантният Валенти Кулагин се почрпиха повече от необходимото и проявиха нескрита агресия както към домакина, така и помежду си. Затова в първата част от днешния епизод, когато Люси напазарува, взе само една бутилка вино и заложи на прясно изцедена лимонада като основна напитка за вечерта.

Домакинът се зае да приготви американска храна по две причини. Първо - защото се налага да се отдаде на служебни ангажименти по време на готвенето и второ - защото ще готви и посреща своите гости в студиото си, където паралелно с подреждането на трапезата и направата на ястията, Люси бе зает и със снимки.

За беда водата спира, ножът мнава през пръста, а колегите викат за подкрепа. Все пак в промеждутъците домакинът успя да покаже малко кулинарни постижения. Направи салата от листни зеленчуци, отделно от нея дресинг от горчица, мед, зехтин и балсамов оцет. А за да не хрупчат гостите само листа, предвиди топинг за салата от смесени заедно нахут, червен боб, риба тон, рулца от раци, червен лук, киели краставички и царевица - типично в американски стил.

Захвана се да изпече царевица на клечка и приготви две плата студени предястия с микс от сирена, колбаси и зеленчуци, за да не останат гостите на празна трапеза докато приготви основното. А то ще е типични американски телешки бургери и фишбургер за Борислава, която не яде месо.

Какво ще се случи с отношенията между гостите, които са като бомба със закъснител - гледайте в следващите две части. От тази пък ще разберете как изглежда студиото на Люси и как се готви и снима едновременно.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта