Регистрация

Черешката на тортата, сезон 10, епизод 22, част 3



Черешката на тортата, сезон 10, епизод 22, част 3
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 4575

Продуцентът Люси Иларионов посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Люси Иларионов

Трета част

Излъчен на 13.02.2018

В началото на епизода домакинът на вечерта - продуцентът, режисьор, бивш певец и танцьор Люси Иларионов сподели, че особено се притеснява от темперамента на гостите, които са като навита пружина на бомба и всеки момент може да избухнат. Затова реши да им спре алкохола, взимайки само една бутилка вино и промишлени количества прясно изцедена лимонада. След това призна, че е зает със снимки този ден и за да може да съчетае работата си с домакинството в Черешката, ще готви и посрещне своите гости в работното си студио. За меню бе предвидил американска куня, която се готви бързо и лесно, а само така ще успее да я съчетае със служебните задължения.

Многократно му се наложи да излиза от ролята на кулинар, да минава през вратата и да хваща снимачната техника, но все пак успя да да се погрижи за ситостта на гостите си. Направи салата от листни зеленчуци с дресинг от мед, горчица, зехтин и балсамов оцет. За топинг на салатата смеси рулца от раци, риба тон, червен лук, царевица, боб и кисели краставички и така салатата стана в типично американски дух. Предвиди плата от студени предястия, защото искаше да направи основното на момента. А то е телешки бургери в типичния американски стил и фишбургер за вегетарианката Борислава.

Вечерята започва, а Нора и Вальо вече се джафкат. Люси е едновреенно домакин и арбитър на ожесточената свада. Но когато се налага да излезе, за да изпече царевица на грил и да я поднесе с маслен сос, вече чува разправията. Другите двама гости - Борислава и Алфердо се опитват ту да не обръщат внмание на каращите се, ту да погасяват бушуващия пожар. За нещастие на Люси, се оказва, че Алфредо въобще няма апетит. И май е нормално. Но провокациите още не са достигнали пика си. За съжаление в следващата част ни очакват още разправии. А за какво се карат гостите тук и сега - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта