Регистрация

Френски хляб на хлебопекарна

Френски хляб на хлебопекарна
Лесно   |   Порции 1 хляб   |   Видяна: 4079

Бял хляб със сухо мляко и вода.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 ч.л. суха мая
  • 400 г бяло брашно
  • 1,25 ч.л. сол
  • 4 ч.л. сухо мляко
  • 1 с.л. олио
  • 280 мл вода

Начин на приготвяне:

Тази рецепта може да се използва и за замесваме на ръчен хляб, но ще трябва да го оставяте да втасва и да печете на по-нисък градус (около 160 градуса).

1. Сложете на дъното на съда на хлебопекарната водата и олиото.

2. Върху тях добавете сухото мляко и после солта.

3. Изсипете брашното, като е добре да го пресеете преди това.

4. Най отгоре сложете маята.

5. Пуснете хлебопекарната на режим френски хляб или френски селски хляб. Програмата отнема малко над 3 часа.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта