Регистрация

Филе от пъстърва с домати и маслини



Филе от пъстърва с домати и маслини
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2004

Пържена риба в масло с гаритура от маслинова салата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.04.2016

Лесна и бърза рецепта, в която се използва фле от сьомгова пъстърва, но по ваше желание можете да го замените и с друг вид рибно филе. Месото на рибата се запържва в ароматизирано на розмарин и чесън масло и се поднася върху салата от чери домати, наситнени зелени маслини, пресен лук и магданоз. Ястието е подходящо за всички, които искат да хапнат нещо вкусно, полезно, диетично и бързо за готвене.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта