Регистрация

Три вида домашни баници за майстори и ентусиасти



Три вида домашни баници за майстори и ентусиасти
Трудно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 2089

Баница с кисело мляко за предястие, за основно - баница с месо, а за десерт - баничка с мед и сметана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Сезон 5

Излъчен на 03.03.2015

 

Днес ще готвим сладка и две солени баници по празнични рецепти:

  • Банички тип сарми, напълнени с кайма и лук.
  • Македонска баница с плънка от кисело мляко, яйце и сирене.
  • Доброджанска кавърма в сладък вариант или баница със сметана и захар, залята с мед.

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта