Регистрация

Топъл ароматен мек и пухкав домашен хляб



Топъл ароматен мек и пухкав домашен хляб
Трудно   |   Порции 4-12   |   Видяна: 4600

Френски бриош и печено пиле с мед, горчица и чесън.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 162 - Сезон 2

Дължина: 22:54
Излъчено на: 2012-05-02 11:30
 
 
Днес ще готвим:
 
  • Топъл, току-що изпечен хляб с мая и мляко.
  • Разядка от овче сирене с лют сос, цедено мляко, варени яйца, чесън и пресни билки.
  • Печено пилешко с апетитна коричка от мед, горчица и лимонов сок.
  • Богат на вкус с аромат на масло и поднесен с плодово сладко или шоколад, бриошът се превръща в желаната закуска.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта