Регистрация

Толстолоб с булгур, праз, орехи и домати



Толстолоб с булгур, праз, орехи и домати
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3177

Паниран толстолоб на тиган с гарнитура от булгур със зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.12.2015

 

Пържен толстолоб - това е страхотно решение за Никулден, ако не обичате да се суетите в кухнята или пък готвенето не ви се отдава. В направата на тази риба на тиган няма къде да се сбърка. Същото важи и за гарнитурата, с която обаче можете да блеснете като умел готвач, стига само да спазвате рецептата... която е елементарна. Общо взето това предложение за деня на Св. Николай е за хора без много свободно време и пишман готвачи, но е атрактивна, вкусна и оригинална. 

ПС: Лора и Стоян съветват: ако искате вместо пържения толстолоб да напълните шаран и да го метнете във фурната - то просто приготвяте гарнитурата, зашивяте я в търбуха на рибата и вече имате баш традиционното печено рибе за Никулден. Е, не забравяйте да омажете шарана отвътре и отвън с универсална подправка за риба или микс от подправки по ваш вкус.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта