Регистрация

Толстолоб по индийски с къри и ориз



Толстолоб по индийски с къри и ориз
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2557

Къри риба с жасминов ориз и аромат на кокос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 13.12.2016

Готвим риба по индийски като просто потапяме традиционния за българската кухня толстолоб в домашно направен къри сос. Него пък спретваме като запържваме синапено семе, добавяме наситнен лук, куркума, кимион и лют пипер на вкус, обогатяваме кърито с кориандър, прясно настърган джинджифил и задължителното кокосово мляко. После към готовия индийски сос добавяме парчетата риба, осоляваме и опипряме и оставяме всичко да покъкри заедно. А докато основното се готви, приготвяме канапе от жасминов ориз за поднасяне. Можете да използвате и друг ориз по желание.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта