Регистрация

Тестени хапки с пълнеж от зелении



Тестени хапки с пълнеж от зелении
Лесно   |   Порции 15 броя   |   Видяна: 1999

Тестени охлюви с лук и магданоз.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.03.2016

Охлювчета със зеленища поднасяме на трапезата, за да приканим настъпващата пролет да се позабърза с идването си - не само астрономическо, но и климатично, и кулинарно. Първо замесваме маслено тесто с яйце, а докато то втасва, правим плънката за него - ароматна наситнена зеленина, в която се ангажират пресен магданоз и зелен лук. После разточваме тестото, пълним го със зеленищата и нарязваме на охлювчета. След тази стъпка са нужни само15 минути, за да извадим от фурната страхотни зеленчукови соленки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта