Регистрация

Телешко варено по филипински - Булало

Телешко варено по филипински - Булало
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 4389

Телешки ребра с китайско зеле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г телешки ребра с кокала
  • 1 глава лук
  • вода
  • 1 ч. ч. гъби
  • ¼ китайска зелка, нарязана
  • 1 голям картоф
  • 2 с. л. рибен сос
  • щипка сол
  • щипка черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Сложете в голяма тенджера водата и телешките ребра, кипнете и прибавете едро нарязания лук. Най-добре е да използвате тенджера под налягане, защото телешкото увира бавно - в тенджера под налягане варете ребрата около 45 минути или докато месото стане крехко и се отделя от кокала.

2. Прибавете рибния сос.

3. Когато месото е готово, нарежете картофа на кубчета и го сложете в тенждерата, варете 5 минути. Прибавете гъбите и варете още 5 минути. Накрая прибавете китайското зеле и варете още 3 минути.

4. Сервирайте с бял ориз или отделно като супа.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта