Регистрация

Тайните на печеното пиле



Тайните на печеното пиле
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2616

Печено пиле с масло и лимон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

   Колко хитро - да отделите кожата от пилето и да изсипете микса от подправки между месото и кожата. Не забравяйте да поливате пилето с подправки докато се пече, за да не става месото му сухо.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта