Сьомга с песто, броколи, пармезан и ориз
Средно | Порции 2
| Видяна: 6005
Лесна сьомга с разноцветна гарнитура.
Необходими продукти:
- 2 филета сьомга
- предпочитано песто
- зехтин Extra Virgin
- 2 ч. ч. кафяв ориз (готов)
- 2 с. л. пармезан
- шепа наситнен зелен лук
- сол и пипер
- 2 ч. ч. броколи - задушени
Начин на приготвяне:
1. Намажете сьомгата с любимото си песто.
2. Печете на 200°С 25 мин.
3. Пригответе останалите продукти според описанието.
4. Сервирайте сьомгата с гарнитурата в 2 големи плоски чинии!
Най-важните съставки
броколи, зелен лук, зехтин Extra Virgin, кафяв ориз, пармезан, песто, сол, сол и пипер, филе от сьомга, черен пипер
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ