Регистрация

Супа с ребърца и пържени яйца

Супа с ребърца и пържени яйца
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 3507

Телешка супа със сусам.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 700 г телешки ребра
  • 2 ч.л. соев сос
  • 1 ч.л. захар
  • 3 ч.л. нарязан зелен лук
  • 1 ч.л. счукан чесън
  • 1 ч.л. препечени и натрошени сусамови семена
  • черен пипер
  • сол
  • пържени яйца за украса

Начин на приготвяне:

1. Нарежете ребрата на парчета с дължина 5 см.

2. Срежете месото през костта на няколко места.

3. Сложете в тенджера и прибавете 20 ч вода.

4. Оставете да заври, намалете котлона и варете на слаб огън до омекване на месото.

5. Нарежете зеления лук.

6. Извадете месото от бульона и го смесете с чесъна, сусамовите семена, черния пипер и солта.

7. Върнете овкусените ребра в бульона.

8. Оставете да заври и прибавете по-дългите парчета зелен лук.

9. Междувременно разбийте яйцата, изпържете ги до желаната готовност и ги нарежете.

10.  Сложете ребрата в купички, полейте с бульона и поръсете с яйцата.

11.  Поднесете.

 

 

 

 

Източник: recipes.wikia.com

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта