Регистрация

Супа с пилешки дробчета и праз лук



Супа с пилешки дробчета и праз лук
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2242

Пилешка супа от фенер с дробчета и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон апети

Излъчен на 14.10.2015

 

Хиляди са рецептите за супа с пилешко месо, като всяка има своя чар, но едва ли изумява с нетрадиционната си същност. Днес на почит е една много различна и оригинална пилешка супа, която се приготвя с пилешки бульон от фенер, а в нея плуват кнедли от пасирани пилешки дробчета. Като добавка в чорбата освен пилешкото месце се срещат още моркови, праз лук и фиде, а обедното предястие ухае на черен пипер и естрагон. Обзалагам се, че баба ви не е правила такава пилешка супа, нали?

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта