Регистрация

Магданозена супа с яйца и паста



Магданозена супа с яйца и паста
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 1022

Безмесна супа с домашен пилешки бульон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Различна и вкусна супа с домашен бульон прави Ути Бъчваров като залага на прости продукти и хитри техники за готвене, за да сервира едно наистина вкусно и засищащо ястие с малко калории. В тази супа няма месо, но кокалът от пилешко бутче играе важна роля за вкуса.

Затова заветният кокал се намазва с мед или балсамова редукция (може също да използвате меласа) и се пече на фурна за 20-тина минути. После влиза в тенджера, където сте кипнали остатъци от зеленуци - лук, моркови, целина, дръжки магданоз, бахар, дафинов лист, листа от праз или каквото друго ви се намира. Вари се още половин час и бульонът се прецежда.

Към него се добавя дребна паста, а докато тя кипва и се разварява, в купа се смесват силно наситнен пресен магданоз, намачкан чесън, малко рендосан пармезан, сол, пипер, лимонова кора и няколко яйца - колкото порции супа ще правите. Всичко се разбърква заедно и се темперира с част от врящия бульон. После се налива в супата вместо застройка. Готви се още няколко минути и е готова за сервиране.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта