Регистрация

Супа с пилешки бутчета, печурки и праз



Супа с пилешки бутчета, печурки и праз
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1511

Пилешка супа със сметанов сос, лук и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.10.2015

 

Пилешката супа, направена с домашен бульон съхранява автентичния вкус на това ястие - съгласни са Лора и Стоян, които представят една рецепта за супа с пилешко и зеленчуци. За да получим в чинийте си наистина най-добрия възможен вкус от тези продукти, избираме не какво да е пилешко месце, а специално бутчета - червено сравнително богато на мазнини месо от пиле с доста по наситен вкус от гърдите. След дълго варене го комбинираме с едри печурки и праз лук, маслена запръжка и сметана, за да получим един уникален краен резултат.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта