Регистрация

Свинско на пара с лют бобен сос

Свинско на пара с лют бобен сос
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3943

Бързо ястие с пикантно свинско и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 400 грама свинска раменна пържола, на тънки резени
  • 1 стрък зелен лук
  • ¼ червена чушка камба, на кубчета
  • половин люта зелена чушка, нарязана
  • 2 с.л. лют черен бобен сос
  • 1 с.л. светъл соев сос

За маринатата:

  • половин с.л. оризово вино
  • 1 с.л. светъл соев сос
  • 2 с.л. царевично брашно

Начин на приготвяне:

1. Смесете съставките за маринатата и изсипете върху резените месо, мариновайте минимум един час.

2. Смесете месото с бобения сос и подредете в съд за готвене на пара, поръсете с червен пипер.

3. Гответе на пара 10 минути.

4. Поръсете със зелени люти чушки, зелен лук и соев сос.

5. Сервирайте.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта