Регистрация

Свински джолан на бавен огън



Свински джолан на бавен огън
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 7439

Колагенът в джолана, под влиянието на темопературата, се превръща в желатин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 69 - Сезон 3

Дължина: 23:58
Излъчено на: 2012-11-14 11:30
 
 
Тази вечер над печката се потим заради:
  • Печен свински джолан със зеленчуци
  • Палачинка с билки - Сука и риба тон в сметана
  • Тортата на Ана-Мария Саграмоса - Линцерова торта

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
11
4 мн. добре
1
3 става
4
2 едвам
1
1 трагедия
6
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта