Свински джолан на бавен огън
Средно | Порции 4-8
| Видяна: 7439
Колагенът в джолана, под влиянието на темопературата, се превръща в желатин.
Епизод 69 - Сезон 3
Дължина: 23:58
Излъчено на: 2012-11-14 11:30
Тази вечер над печката се потим заради:
- Печен свински джолан със зеленчуци
- Палачинка с билки - Сука и риба тон в сметана
- Тортата на Ана-Мария Саграмоса - Линцерова торта
Най-важните съставки
агнешки джолан, бакпулвер, балсамов оцет, бекон, брашно, бяло вино, ванилия, вода, гъби, заквасена сметана, зехтин, зехтин Extra Virgin, канела, картофи, квасена сметана, леблебия, лимон, лук, лют сос, масло, нахут, панчета, пушен шарен бекон, риба тон, свински джолан, Свинско, сметана, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ