Русокоска готви хрупкав шаран със сос за потапяне
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 4435
Панирано филе от шаран в специално брашно.
Имате филе от шарана или друга риба за Никулден и още не сте решили как да го сготвите. Ще е жалко, ако не опитате да го панирате по тази лесна, бърза и гарантирано вкусна рецепта. Тестото, което чевръстата домакиня прави е перфектно за пържена риба, защото дарява филетата с невероятна хрупкава коричка и уникална крехкост отвътре. Поднесено с любимия ви сос, ястието придобива уникални вкусови качества.
Най-важните съставки
бакпулвер, брашно, бяла риба, вода, олио, паламуд, риба писия, риба платика, риба тон, риба треска, скат, сладководна риба, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, соленоводна риба, сьомга, тилапия, филе от сьомга, филета от сом, хек, хлебна сода, царевично нишесте, чесън на прах, шаран
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ