Регистрация

Руско предястие Гъбена поляна с картофи и моркови

Руско предястие Гъбена поляна с картофи и моркови
Лесно   |   Порции 5-8   |   Видяна: 2269

Ордьовър с варени зеленчуци, яйца, печурки и майонеза.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 варени картофа
  • 3 моркова (вие решете дали предпочитате варени или сурови)
  • 5 варени яйца
  • 150 грама кашкавал
  • връзка копър
  • връзка магданоз
  • 250 грама майонеза
  • 350 грама печурки
  • 3 глави лук

За украса:

  • гъби от консерва
  • магданоз и копър
  • печени моркови

Начин на приготвяне:

1. Салатата се готви на слоеве, които не се разбъркват. Затова вземете си желаната от вас купа и започнете да диплите редовете.

2. За начало рендосайте варените картофи.

3. Наситнете лука, запържете го в малко растителна мазнина и след като започне да покафенява прибавете при него наситнените печурки и ги оставете да се пържат заедно под капак до омекване на гъбите. След това изсипете съдържанието на тигана с все соса върху картофите.

4. Загладете отгоре с част от майонезата.

5. Върху нея настържете кашкавала, а отгорему и морковите. Можете да си запазите част от морков за украса.

6. Поръсете предястието с наситнени магданоз и копър.

7. Отгоре загладете с втори ред майонеза.

8. Разделете жълтъците и белтъците на варените яйца и на този ред рендосайте жълтъците.

9. Загладете целия ордьовър с майонеза и накрая рендосайте белтъците.

10. Направете украса от рендосани моркови, варени яйца, гъби и парченца картофи. Можете да взаимствате идеи от снимката. 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта