Руска салата с цвекло и царевица
     Лесно   |   Порции 4
  |   Видяна: 1920
    
Мезе за водка с цвекло, лук, колбас и майонеза.
Необходими продукти:
- 2 глави цвекло
- 2 глави лук
- 300 г колбас по избор
- 1/2 консерва царевица
- 1 опаковка майонеза
- сол на вкус
- 1 с.л. горчица по желание
- олио
Начин на приготвяне:
1. Колбаса нарежете на кубчета и изсипете в купа.
2. Цвеклото рендосайтена едро ренде и добавете към ястието.
3. Царевицата отцедете от сока и изсипете в купата.
4. Лука наситнете, запържете в малко сгорещено олио и залейте с него салатата.
5. Изсипете майонезата, посолете на вкус и разбъркайте. Опитайте и преценете трябва ли още сол и желаете ли да добавите горчица - тя променя коренно вкуса на предястието.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 40 мин.
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ