Регистрация

Рулца със свинско и сирене

Рулца със свинско и сирене
Трудно   |   Порции 6   |   Видяна: 3709

Пълнено солено руло с месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

За пълнежа:

  • 1 средно голям свински котлет
  • горчица
  • 1 печена червена чушка
  • козе сирене
  • трюфелово олио/зехтин
  • сол и пипер

За тестото:

  • счукан розмарин
  • сол
  • чесън на прах
  • универсално брашно
  • студена вода
  • масло

Начин на приготвяне:

На тестото:

1. Смесете брашното (около 1 ч.ч.), студената вода и разтопеното масло в купа и омесете твърдо, нелепкаво тесто.

2. Прибавете щипка сол и розмарина.

3. Заделете.

На пълнежа:

1. Изтънете с чукче свинските котлети.

2. Добавете малко трюфелово олио и поставете върху пласт козе сирене и овкусете със сол и пипер.

3. Постелете слой от листата сарепска горчица върху сиренето.

4. Нарежете чушката на тънки ленти и ги подредете по дължина върху зелените листа.

5. Навийте внимателно на руло и забодете с клечка за зъби.

На рулото:

1. Разточете тестото тънко и сложете свинското руло по средата.

2. Увийте с тесотото, така че да няма дупки.

3. Намажете с масло, поръсете със сол и чесън на прах.

4. Накрая изпечете в предварително загрята фурна на 150-200ºС до златисто-кафяво.

5. Поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта