Регистрация

Романтични макарони с месо и гъби



Романтични макарони с месо и гъби
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2622

Паста пене с телешко филе, манатарки и горгонзола.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.03.2016

Готвим официална паста с месо за специални гости, защото ястието е хем лесно за направа и не отнема много време, хем с луксозен екзотичен вкус и италианска класическа солена нотка. Първо запичаме сочно телешко месо на тиган в зехтин. После правим сос от лучена запръжка със сметана, уорчестърски сос по желание, манатарки (можете да използвате други гъби по желание) и сирене горгонзола (или друг вид синьо сирене), след това добавяме телешкото, а през това време, докато месният сос къкри, варим макароните. Не е случаен изборът на пене ригате - паста с дупка и външна наребрена повърхност, в която много добре попиват по-сочни сосове. Накрая сервираме, поръсена с пармезан. Ако нямате - можете да опростите рецептата, поднасяйки солените макарони с настърган кашкавал.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 366
  2. ЯЙЦА
  3. ги
  4. 600
  5. ПИЛЕ
  6. 36
  7. 538
  8. osi
  9. пюре
  10. dazzle

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта