Риба по китайски с мисо коричка
Средно | Порции 1-2
| Видяна: 4120
Оригинална рецепта от Токио за приготвяне на рибни филета с мисо.
Ако ви влече китайската кухня и имате намерение да готвите риба - вижте как да си направите вкусни филенца по оригинална рецепта. Препоръчително е да използвате морска риба, понеже е доста трудно да се сдобиете именно с божествената риба от оригиналната рецепта. Все пак филе от сьомга, хек или бяла риба, ще ви свърши добра работа, ако вече сте решени да се захванете с това кулинарно предизвикателство.
Най-важните съставки
бяла риба, вино, вода, кафява захар, мисо, оризово вино, оризово вино, оризово вино мирин, соева паста, сол, соленоводна риба, сьомга, филе от акула, филе от сьомга, филета от сом, хек
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ