Регистрация

Риба треска с мисо и домати

Риба треска с мисо и домати
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 3861

Риба с китайски подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • котлет от риба треска
  • 1/2 домат, сорт Рома, нарязан на кубчета
  • 1/4 глава бял лук, нарязан на филийки
  • кориандър, наситнен
  • паста мисо
  • пипер
  • 2 тънки резена масло
  • задушени китайски броколи
  • зеленчуково олио

Начин на приготвяне:

1. Подсушете рибата с хартиена кърпа.

2. Намажете около 1/2 ч.л. паста мисо от едната страна на котлета.

3. Втрийте нарязан кориандър върху пастата мисо и овкусете с пипер.

4. Сложете рибата с намазаната страна надолу в сгорещено олио за около 3 мин.

5. Когато покафенее, сложете котлета върху голям лист алуминиево фолио.

6. Покрийте с нарязания домат, лука и маслото.

7. Увийте фолиото, така че да се получи пакет, и сложете в тавичка за печене. Печете за около 15-20 мин. на 190ºС.

8. Извадете котлета от фолиото и поднесете върху горещ ориз, със задушения лист китайски броколи.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 600
  2. пържени кюфтета
  3. 808
  4. 2011
  5. АНИ
  6. 18
  7. 500
  8. 170
  9. 700

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта