Регистрация

Риба на пара по китайски

Риба на пара по китайски
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 449

Варено-попарена риба по китайски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г соленоводна риба
  • 8 с.л. соев сос за риба
  • 1 чаша вода
  • 2 с.л. сусамово олио
  • щипка захар
  • щипка пипер
  • настърган джинджифил
  • зелен лук, нарязан

Начин на приготвяне:

1. Разделете съставките на две части и ги разбъркайте добре.

2. Сварете рибата с първата част за 20 минути.

3. Сложете рибата в дълбока купа, изсипете първата част вътре и гответе на силна пара за 20 минути.

4. Изсипете отделените сокове и съставки, оставете само рибата.

5. Сложете останалата част от соса и подредете джинджифила и зеления лук отгоре. Пуснете на парата за още 10 минути.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта