Регистрация

Реване с кокос, портокали и масло



Реване с кокос, портокали и масло
Средно   |   Порции 10   |   Видяна: 2161

Сиропиран сладкиш с цитрусов аромат.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 16.01.2017

Правим домашно реване по лесна, но професионална рецепта за сиропиран сладкиш с плодов аромат. Жълтъците на яйцата се разбиват с много масло на стайна температура до образуването на хомогенна субстанция. В нея се добавят разбитите на пяна белтъци и смесено с кокосово бяло брашно, в което е добавен бакпулвер. Отгоре настъргваме портокалови кори, разбъркваме добре и кексовата смес е готова да влезе във фурната. Пече се около 40 минути на 180 градуса. През това време правим заливка от вода, захар и лимонов сок. Охладеният сладкиш се сиропира с още топлата захарна течност и се оставя да се напои.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта