Пържени свински ребърца със сос по китайски
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3403
Сос за бира обатцда и оригинални немски хлебчета.
Епизод 188 - Сезон 2
Дължина: 23:43
Излъчено на: 2012-06-11 11:30
Днес ще готвим:
- Пържени свински ребра със соев сос, канела, джинджифил и люта чушка, поднесени със сос от чесън и кориандър.
- Гъст сос за потапяне на мезе за бира - казва се обатцда и се прави с много сирена и подправки.
- Оригинални немски претцели, първо варени, после печени.
Най-важните съставки
анасон, бира, брашно, джинджифил, див лук, жълтък, захар, канела, кимион, кориандър, крем сирене, лук, люта чушка, масло, мая, мляко, морска сол, олио, пресен лук, светъл соев сос, свински ребра, Свинско, Сирене Камембер, сода бикарбонат, сода за хляб, соев сос, сол, сол и пипер, сусамово олио, тъмен соев сос, хлебна сода, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ