Регистрация

Пържени свински ребърца със сос по китайски



Пържени свински ребърца със сос по китайски
Средно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 3403

Сос за бира обатцда и оригинални немски хлебчета.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 188 - Сезон 2

Дължина: 23:43
Излъчено на: 2012-06-11 11:30
 
 
Днес ще готвим:
 
  • Пържени свински ребра със соев сос, канела, джинджифил и люта чушка, поднесени със сос от чесън и кориандър.
  • Гъст сос за потапяне на мезе за бира - казва се обатцда и се прави с много сирена и подправки.
  • Оригинални немски претцели, първо варени, после печени.
 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта