Пържена пъстърва с домати и чушки
Лесно | Порции 3-4
| Видяна: 3823
Мариновано филе от пъстърва с трохи, горчица и лимон.
Пъстървата е суха риба, и ако не смятате да я хапвате като здравословна храна, то по-добре да се запържи, за да придобие сочност. Ето една рецепта в която рибните филета се мариноват с горчица и лимон, овалват се в чеснови хлебни трохи и се готвят на тиган. След това за гарнитура към тях идва един леко запържен зеленчуков микс в червено - от домати, чушки и лук, който придава завършеност на ястието.
Най-важните съставки
горчица, девесил, захар, консерва белени домати, консерва домати, лимон, лук, пъстърва, сол, сол и пипер, хляб, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ