Регистрация

Пълнен телешки език с масло и магданоз



Пълнен телешки език с масло и магданоз
Трудно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 4402

Традиционна рецепта за шоколадови сладки скалички.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 168 - Сезон 2

Дължина: 22:24
Излъчено на: 2012-05-10 11:30
 
 
Днес ще готвим автентична българска кухня:
 
  • Пълнен телешки език с масло, магданоз и лимони, сервиран с гарнитура от домати, картофи и моркови.
  • Печен на фурна лапад с яйца, мляко и сирене.
  • Традиционни сладки скалички с шоколад, ядки, бисквити и ром.
 
 

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта