Регистрация

Пълнени яйца с риба и масло

Пълнени яйца с риба и масло
Лесно   |   Порции 8 броя   |   Видяна: 861

Фаршировани яйца или яйчени кошнички с риба.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 големи яйца
  • 250 г филе скумрия (или друга риба по желание) готова за консумация
  • 50 г масло
  • 1 ч.л. горчица
  • пипер и копър

Начин на приготвяне:

1. Сварете яйцата и ги обелете.

2. Разрежете на половинки и извадете жълтъците. Изсипете ги в чопъра или в чиния.

3. Размекнете маслото на стайна температура и го добавете към яйцата. Намачкайте или бръмнете в чопъра.

4. Почистете рибата от костици и добавете в сместа. Ако мачкате на ръка, наситнете добре месото и копъра. Добавете горчицата и черен пипер. Разъркайте или смелете финално.

5. С лъжичка или широк пош напълнете белтъчните кошнички. Украсете със стръкчета копър.

Дръжте в хладиник до момента на поднасяне.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта