Регистрация

Пуешки хапки с бекон и салвия



Пуешки хапки с бекон и салвия
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2859

Печено пуешко със сметана и бяло вино.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 30.11.2015

 

Тази разновидност на салтим бока можете да приготвите както за ордьовър (правейки пуешкото филе на по-малки хапки), така и за основно, като поднесете целите късове, гарнирани с бекон и градински чай. Сосът, който се прави към ястието му придава допълнителна профирност, плътност на вкуса и завършена визия, а и честно да си кажем - с тази заливка пуешкото месо се превръща в уникално винено мезенце.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта