Регистрация

Пържени пуешки хапки с гъби и грах



Пържени пуешки хапки с гъби и грах
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 3067

Пуешко филе на тиган с гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.05.2016

Лесни и вкусни пуешки шницели (доколкото кулинарията позволява да наричам друго месо освен телешкото шницел) на тиган готвим днес, като се спираме на пуешко филе, което да запържим до получаването на хрупкава коричка. За гарнитура към манджичката пържим гъби печурки, а към тях добавяме и една консерва грах и малко лук. Преди да извадим зеленчуците от тигана, вкарваме обратно и месото да се поготви в компанията им, за да се обменят още по-добре вкусовете на продуктите. Лора и Стоян използват брашно от гъби за допълнителен аромат, но ако не разполагате с тази рядка съставка, не се притеснявайте да я пропуснете. Все пак ще е добре поне да имате лимонова кора за финал, защото тя наистина носи особена свежест на ястието.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта