Регистрация

Пиле лютика - бутчета с чушки



Пиле лютика - бутчета с чушки
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 1230

Месо от пилешки бутчета с домати и чушки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Пилешки пържоли със зеленчуци се готвят в Кухнята на Звездев като апетитните обезкостени мръвки от бут се пекат последователно с цели червени чушки и с цели домати. Ако прецените, че това количество зеленчуци ще ви е малко, можете да удвоите и дори утроите бройката.

Пържолите се редят в намазнена тавичка и се овкусяват със сол и пипер. Покапват се със зехтин и върху тях се редят чушките. Пекат се за 20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. Чушките се махат и на тяхно място се слагат доматите. Пече се същото време на същата температура. Обелените чушки и домати се наситняват, смесват се със сол и чесън и получената туршия се разпределя върху месото, което отново се връща във фурната. На финала се поръсва с магданоз и се сервира.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:10 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта