Регистрация

Пилешки медальони с праскови

Пилешки медальони с праскови
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2321

Печено пилешко с плодове и кашкавалена коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 400 г пилешко филе (2 парчета пилешки гърди или 2 големи пържоли от бут)
  • 250 г консерва праскови (можете да опитате и с ананас)
  • 50 г майонеза
  • 100 г кашкавал
  • сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Почистете пилешките филета и ги разделете на порции - трябва да са две.

2. Поставете ги в тавичка, намазнена с разтопено масло или растителна мазнина.

3. Върху филетата покапете малко от соса от консервата, после наредете и плодове.

4. Покрийте с алуминиево фолио.

5. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40 минути.

6. Рендосайте кашкавала и го разбийте с майонезата.

7. Махнете фолиото, намажете кашкавала с майонезата върху месото и печете до пожълтяване - около 10 минути.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта