Пилешка салата с авкоадо
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2865
Пържени пилешки гърди със зеленчуци.
Необходими продукти:
- 150 г пилешки гърди
- 1/2 глава червен лук
- 6 мини-домата
- 6 листа зелена салата
- 2 с. л. пресен кориандър
- 1 авокадо
- 2 с. л. балсамов оцет
- сол и пипер
- зехтин Extra Virgin
Начин на приготвяне:
1. Нарежете доматите на четвъртини, салатата на едро и фино главата лук, оставете авокадото на едри парчета, а кориандъра на дребни. Овкусете със сол, много прясно смлян черен пипер, зехтин Extra Virgin и балсамов оцет.
2. Изпържете пилешките гърди в зехтин, полейте с масло докато се пържат и нарежете на хапки. Добавете ги към салата и поднесете.
Най-важните съставки
авокадо, балсамов оцет, домат, зелена салата, зехтин Extra Virgin, кориандър, пилешки гърди, сол и пипер, червен лук
Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 5 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ