Регистрация

Пикантни пилешки дробчета с джинджифил



Пикантни пилешки дробчета с джинджифил
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2294

Пържени пилешки дробчета с чесън и джинджифил.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.12.2016

Пържени дробчета в масло - всеки знае тази рецепта, но ето идея как да я превърнем в нещо ново и различно. Разбира се - на първо място са запържените в комбинация от масло и зехтин дробчета, но веднага след това в тигана влизат пресен джинджифил и лют сос от чушки (можете да използвате пикантна лютеница или чили сос), който придава на ястието особен темперамент. И след по-малко от половин час в кухнята вече имате страхотно мезе или основно. 

Водещите предлагат да си направите сос пири-пири, начина на приготвяне, на който можете да видите ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта